top of page
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

Nové krúžky v Centre voľného času zaujali

S novým školským rokom sa v Centre voľného času (CVČ) rozbehla krúžková činnosť. Pandémia ich fungovanie neobmedzuje.

Záujemcovia majú na výber z 23 kružkov a 13 klubov. „Zvýšil sa záujem o tanečné záujmové útvary ako Tanečná prípravka moderný tanec, Tanečná prípravka ľudový tanec, Fit dance. Veľký nával bol aj na krúžok Farmárik, Kynologický, Sokoliarstvo a príroda, Malá škola varenia a pečenia, Malá škola šachu alebo aj Florbal,“ priblížila Veronika Pacoltová z CVČ.


Kluby fungujú v plnom rozsahu, ich činnosť prebieha prezenčne a online. Najviac navštevované sú Kluby pre seniorov - počítačové zručnosti, Klub mládeže a dobrovoľníkov, Klub ľudových tancov.


V CVČ Pripravili aj viacero noviniek. „Najväčším ťahákom je krúžok Minecraft room, ktorý bude fungovať prezenčne aj dištančne. Doplnili sme ponuku pre deti materských škôl - Športová pohybovka a Výtvarníček. Zachovali sme záujmový útvar Plávanie, činnosť sme presunuli na bazén v Ľubovnianskych kúpeľoch,“ zhrnula V. Pacoltová. Aj napriek tomu, že prihlasovanie na krúžky trvalo do septembra, uchádzači sa môžu pridať aj počas školského roka.

Aktuálne tiež prebieha fotografická súťaž ĽUBOVŇA OBJEKTÍVOM, propozície nájdete na www.cvc.sk alebo na ich sociálnych sieťach.


foto: CVČ

Článok bol publikovaný v Ľubovnianskych novinách č. 39 (20. október 2021)


bottom of page