top of page
  • Peter Rindoš

Naša rodáčka je prvou dvojnásobnou víťazkou

Updated: Mar 11, 2021

Víťazom Slovenského pohára vo volejbale sa stali hráčky Slávie EU Bratislava. V ich drese sa objavila aj rodáčka zo Starej Ľubovne Andrea Hnátová Snopková. Tá sa mimochodom postarala o premiérový zápis.


Bratislavský tím vybojoval už 15. pohár v klubovej histórii. Zaujímavosťou je, že o našu rodáčku sa posilnil len pár dní predtým. A hoci sa Andrea v ostatnom čase venuje najmä rodine, v jej prípade vsadil klub najmä na skúsenosť.

Bývalá juniorská reprezentantka má za sebou výbornú kariéru. Jeden z najväčších úspechov dosiahla pred rokom, keď sa ako kapitánka Pezinka tešila z víťazstva v národnom pohári. Z minulosti je aj dvojnásobnou Majsterkou Slovenska.


Je prvou s dvoma trofejami

Finále pohára medzi Sláviou a VK Nové Mesto n/V skončilo na neutrálnej palubovke 3:0. Za zaujímavosť duelu označila Slovenská volejbalová federácia skutočnosť spojenú práve s našou rodáčkou. „Skúsená nahrávačka Andrea Snopková, ktorá vlani získala Slovenský pohár so Strabagom Pezinok, je prvou hráčkou s dvoma „zápismi“ na podstavci novej Trofeje Štefana Pipu,“ uviedla v článku na svojom webe.

rin, foto: slavia eu ba


Článok bol uverejnený v Ľubovnianskych novinách č. 9 (10. marec 2021)

bottom of page