top of page
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

Kuriózna NEHODA v Jarabine: Opitý vodič narazil do domu!

Doplatili na alkohol! Dvojica mladých mužov v obci Jarabina s vozidlom najprv prerazila plot a napokon zastala až na murive domu. Prípad riešili dopravní policajti zo Starej Ľubovne.

foto: polícia


Nehoda sa stala v noci na štvrtok, kedy 26-ročný muž z Popradu jazdil po dedine v smere na Litmanovú. „Krátko pred polnocou pri prejazde mostom a pravotočivou zákrutou dostal s vozidlom šmyk a narazil do oplotenia jedného z miestnych rodinných domov. Po náraze vozidlo zišlo mimo cestu a narazilo aj do samotného rodinného domu,“ opísala udalosť hovorkyňa polície v Prešovskom kraji Jana Ligdayová.



Ľahko zranený spolujazdec

Na miesto nehody prišli policajti a vodiča podrobili dychovej skúške. Výsledkom bolo 1,5 promile alkoholu. „Vo vozidle bol okrem vodiča aj 24-ročný spolujazdec. Ten utrpel počas dopravnej nehody ľahké zranenie,“ doplnila hovorkyňa.

Okrem vozidla boli pri nehode poškodené kovové časti oplotenia i odkvapové rúry na dome. Vodiča policajti obmedzili na slobode. „Bol obvinený z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ uviedla polícia.

rin, foto: polícia


bottom of page