top of page
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

Hľadáte vlastné bývanie? Vzniká moderný bytový komplex!

V okrese Stará Ľubovňa vzniká nový bytový komplex! Moderný projekt plánuje investor v obci Plaveč, ktorá svojou jedinečnou polohou ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Pre záujemcov budú k dispozícii jeden až 5-izbové byty.


Ak túžite po vlastnom bývaní v pokojnej lokalite, riešením je komplex v Plavči pozostávajúci z dvoch päťpodlažných domov. „Domy ponúkajú celkom 40 bytových jednotiek odstupňovaných o výmerách od 28 do 118 metrov štvorcových. Ide o jeden až päťizbové byty, pričom každý bude mať minimálne jeden vlastný balkón,“ priblížil investor na oficiálnom webe www.bytyplavec.sk, kde sa dozviete aj množstvo ďalších a užitočných informácií.


Byty oddelia akustické priečky

Budúci obyvatelia nebudú mať problém ani s parkovaním, keďže zámer ráta s dostatočnou kapacitou, a to v priestoroch na prízemí komplexu, ale aj v bezprostrednom okolí. V suteréne oboch domov nebudú chýbať ani pivničné priestory. „Bytové jednotky sa budú odovzdávať štandardne ako holobyty. V prípade individuálneho záujmu ich vieme dokončiť na kľúč podľa požiadaviek zákazníka. Holobyty budú mať zrealizované omietky stien, biele maľby, vchodové dvere, elektrické rozvody, kúrenie, rekuperáciu, podlahové potery, vonkajšie a vnútorné parapety. Balkóny budú zrealizované na komplet,“ ozrejmil investor na internetovej stránke www.bytyplavec.sk. Samozrejmosťou tiež je, že jednotlivé bytové jednotky budú od seba oddelené akustickými priečkami a akustickými vložkami v poteroch.


Pokojné a plnohodnotné bývanie

Výhodou obce Plaveč je, že frekventovaná hlavná cesta ju pretína iba po okraji, čo prináša obyvateľom viac pokoja a bezpečnosti. Na prepravu do väčších miest, ako sú Prešov, Poprad, ale aj priamo cez hranice do Poľska môžete odtiaľ využiť aj železnicu.

Obec a blízke okolie ponúka množstvo príležitostí aj na oddych a relax. Pokoj načerpáte pri prechádzke v okolí rieky Poprad, ale i pri neďalekých rybníkoch. Ak chcete ochutnať z histórie, stačí vám zájsť na neďaleký hrad, z ktorého sú nádherné výhľady do okolia.

Výhodou Plavča je, že tu nežijú problémové komunity, navyše obyvatelia majú k dispozícii plnú občiansku vybavenosť. V obci sa nachádzajú lekárske ambulancie, lekáreň, škola a škôlka, ihriská, ale aj rôzne obchody, vrátane supermarketu s potravinami či viaceré služby. S bývaním v novom komplexe v Plavči dostane váš život nový rozmer.

Možnosť splátok
Investor ponúka záujemcom aj samotné financovanie kúpy nehnuteľnosti. Prostredníctvom služby www.vovlastnom.sk dáva možnosť vziať si byt na splátky priamo uňho. „Budete potrebovať viac času na doplatenie rezervovaného bytu? V spolupráci so službou VoVlastnom.sk vám ponúkame možnosť rezervácie až na niekoľko rokov. Počas doby rezervácie nehnuteľnosť užívate ako vlastnú a k jej doplateniu môže dôjsť kedykoľvek počas tejto doby v hotovosti, úverom alebo hypotékou."

INZERCIA - ĽN 7/2022

bottom of page