top of page
  • Peter Rindoš

VIDEO Drahovský je opäť najlepším strelcom v Španielsku!

Updated: May 7, 2021

Futsalista Tomáš Drahovský je opäť na čele tabuľky strelcov španielskej Primera División. Na čelo poradia sa vrátil vďaka hetriku v ostatnom ligovom kole.

Rodák zo Starej Ľubovne (v strede) v 27 zápasoch najlepšej ligy sveta skóroval v tejto sezóne už 24-krát.


VVRÁTIL SA DO MESTA, KDE ZAĆÍNAL ŠPANIELSKU PÚŤ

T. Drahovský v drese svojho Indistrias Santa Coloma zažiaril v ostatnom ligovom kole proti svojmu bývalému celku z Cartageny troma gólmi. Ani to však na víťazstvo nestačilo, pretože domáci vyhrali 7:5. „Bolo skvelé byt opäť na chvíľočku v Cartagene. V mieste, kde som začal moju púť v Španielsku. A ešte krajšie bolo stretnúť po dlhšej dobe ľudí, ktorí pre mňa znamenajú veľa. Ľudia, ktorí mi neuveriteľne pomohli v mojich začiatkoch, keď som nevedel jazyk a bol úplne nový v meste. Stali sa mojimi veľkými priateľmi a vždy im budem za to vďačný,“ uviedol po zápase v Cartagene.

Výkon staroľubovnianskeho rodáka si všimli aj odborníci, keď nášho reprezentanta zaradili už po piatykrát do zostavy ligového kola.

Drahovského Santa Coloma je v tabuľke na deviatom mieste a stráca dva body postup do play-off. Do konca základnej časti ostáva ešte päť kôl.



foto: archív, lnfs.es

Článok bol uverejnený v Ľubovnianskych novinách č.17 (5. máj 2021)

bottom of page