top of page
  • Peter Rindoš

AKTUÁLNE Zaregistrovať sa na očkovanie proti covid-19 môžete aj v Ľubovnianskej nemocnici!

Registrovaným záujemcom o očkovanie proti covid-19 budú podávať vakcíny aj v nemocnici v Starej Ľubovni. Zariadenie oznámilo novinku dnes.

ilustračné foto z Ľubovnianskej nemocnice: ĽMS


Prvých zdravotníkov a neskôr aj ďalší personál zaočkovali v Ľubovnianskej nemocnici na sviatok Troch kráľov. Postupne prídu na rad aj ďalšie skupiny obyvateľstva. „Od 27. januára 2021 spúšťame možnosť registrácie na očkovanie proti ochoreniu COVID-19 aj v Ľubovnianskej nemocnici, n.o.,“ informovala dnes nemocnica na svojej sociálnej sieti.

ilustračné foto: ĽMS


Začínajú v pondelok

Očkovať v Ľubovnianskej nemocnici začnú v pondelok, 1. februára. Predtým je však potrebné vyplniť tento formulár. Určený je pre osoby, ktoré diagnostikujú, liečia a inak priamo a nepriamo zabezpečujú starostlivosť o pacientov s ochorením COVID-19 alebo ohrozené skupiny obyvateľov. „Pred očkovaním musí registrovaný žiadateľ vedieť preukázať fakt, že do tejto skupiny patrí (napr. potvrdením o zamestnaní, či služobným preukazom). V prípade že nepatríte do skupiny osôb nižšie, formulár prosíme nevypĺňajte,“ uvádza registračná stránka.

V súčasnosti sa môžu registrovať záujemcovia nad 75 rokov.




bottom of page