top of page
  • Peter Rindoš

VÝZVA futbalovým klubom v Staroľubovnianskom okrese!

Updated: Aug 22, 2021

Za podpory OFZ Stará Ľubovňa, ktorý riadi okresnú futbalovú súťaž dospelých vo futbale prichádza naša Ľubovnianska mediálna spoločnosť s návrhom pre jednotlivé kluby. Ten spočíva v rozšírenom reportážnom priestore pri uverejňovaní výsledkov, vrátane fotografií v Ľubovnianskych novinách a na našom webe www.lms.sk.

Po každom hracom kole okresnej futbalovej súťaže plánujeme v Ľubovnianskych novinách a na webe publikovať Sumár výsledkov k jednotlivým zápasom - vrátane strelcov gólov, zostáv jednotlivých tímov, fotografií zo zápasu (minimálne jednu) a komentáre priamych účastníkov zápasov.


Formát spolupráce s klubmi

Klub poverí trénera, kapitána alebo vybraného hráča tímu, ktorý zhodnotí konkrétny zápas, prípadne jeho rozhodujúce momenty v rozsahu približne 4-5 viet. Komentár s celým menom a funkciou poprosíme odoslať na adresu redakcie: inzercia@lms.sk

Zároveň poprosíme kluby (spravidla to môžu byť tímy domácich) o zaslanie fotografií zo zápasu na publikovanie – nie je potreba profesionálnych fotiek, postačia aj zábery mobilom. Zo zaslaných fotografií vyhotoví výber redakcia.

Futbal je, bol a pravdepodobne aj dlho bude tvoriť najvýznamnejšiu fanúšikovskú zložku v oblasti športu. Naším cieľom je preto prispieť k zvýšeniu prestíže a záujmu o súťaž, ale tiež posilniť značku jednotlivých klubov, ktoré v nej účinkujú. Veríme, že intenzívnejšia spolupráca s OFZ Stará Ľubovňa a jeho jednotlivými klubmi z okresnej súťaže bude všetkým stranám na prospech.

Naše médiá: Ľubovnianska TV, Ľubovnianske noviny, web www.lms.sk

(živé vysielanie: http://www.lms.sk/zive-vysielanie) a kanál https://www.youtube.com/user/LMSsro)

Ilustračné foto: fb/mfk sl

Článok bol uverejnený v Ľubovnianskych novinách č. 30 (18. august 2021)


bottom of page