top of page
  • Peter Rindoš

Volejbaloví juniori po prvom ostrom turnaji v Košiciach

V juniorskej prvej lige vo volejbale sa odohrali úvodné zápasy turnaja v Košiciach. Staroľubovňania nastupujúci s mladšími ročníkmi dva zápasy vyhrali a dva prehrali.

Výsledky VKM Stará Ľubovňa: Košice 2:0, Prešov 2:3, Žilina 3:1, Svidník 0:3.


Ako poznamenal tréner Marek Kseňák, juniorskú súťaž chcú v klube odohrať s mladšími kadetmi či dokonca so žiakmi. „Všetci chlapci v tejto súťaži dostávajú priestor a naberajú vzácne skúsenosti, čo sa už aj v niektorých zápasoch ukazuje,“ povedal.

Staroľubovňania vo víkendových zápasoch porazili Košice a Žilinu, len tesne prehrali s Prešovom a napokon hladko so Svidníkom. „Najmä v zápasoch proti Košiciam a Prešovu bola veľká spokojnosť. Slabšie to už bolo proti Žiline a Svidníku, kde sa ukázali výkyvy a nestabilita výkonnosti. Turnaj nás utvrdil v tom, že ideme dobrou cestou, a keď tomu začnú veriť všetci hráči, a vydržíme, tak sme presvedčení, že na konci budeme všetci spokojní,“ dodal M. Kseňák.

Fanúšikovia sa najbližšie môžu tešiť aj na zápasy prvej ligy medzi mužmi. Talentované družstvo VKM privíta doma v dvojzápase Nitru, úvod je naplánovaný na sobotu 29. októbra od 14. hodiny.


Peter Rindoš

Článok bol uverejnený v Ľubovnianskych novinách č. 40 (26. október 2022)

bottom of page