top of page
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

VEĽKÁ ANKETA: Ako budú dovolenkovať Staroľubovňania?

Letné prázdniny a dovolenky sa už rozbehli v plnom prúde. Relax či oddych si každý predstavuje po svojom, a ako si ho tento rok naplánovali Staroľubovňania, sme sa opýtali v uliciach nášho mesta.


- Plánujeme ísť tento rok do Chorvátska, túto destináciu sme si vybrali preto, lebo by sme chceli s celou rodinou navštíviť aj Medžugorie, tak by sme to radi spojili.


- Do zahraničia nám to tento rok asi nevyjde, ale chceli by sme navštíviť Tatry a stráviť tento rok na Slovensku. Chceli by sme pozrieť plesá a vyjsť si na Kôprovský štít, tam je veľmi krásna príroda.


- Doma máme veľa práce, takže do zahraničia sa nechystáme, ak, tak niečo na Slovensku. Máme krásne kúpele, lesy, hory, pôjdeme na turistiku, na bicykle.


- Šiel by som na dovolenku, ale kto by striekal priechody pre chodcov, nie sú ľudia.


- Plánujeme ísť do Chorvátska do okolia Zadaru, chodíme tam pravidelne, okrem posledných dvoch rokov, kedy sme chodili len po Slovensku.


- Chodíme do Chorvátska, páči sa nám tam, more je pre naše zdravie veľmi prospešné. Ceny tovarov sú tam lacnejšie, aj keď sa hovorí inak.


- Do zahraničia neplánujem ísť, nie je covid, tak treba pozrieť aj niečo na Slovensku, nie len zahraničie.


- Celé leto budem pracovať a pracovať. Neplánujem ísť dovolenkovať, kúpil som si chalupu, takže budem mať veľa práce.


- Dovolenku v zahraničí si odkladáme až na budúci rok, tento rok budeme výletovať po Slovensku. Niekde sme už boli a niečo nás ešte čaká.


- Ja som už na dôchodku, som v krásnom kraji Zamaguria, je tu neuveriteľný pokoj a všetko čo potrebujem. Užívam si to.


- Bola som v Egypte a bolo super. Počasie veľmi dobré, more krásne, ale bolo to drahšie ako po minulé roky. Mali sme all inclusive, a Egypt som si vybrala najmä kvôli moru, lebo je čisté a teplé.


- Boli sme v Zakopanom a naozaj sme si oddýchli po ťažkej práci. Bol tam wellness, masáže, kúpaliská, bolo veľmi dobre. Poľsko sme si vybrali najmä kvôli cene a podmienkam.


Jana Blašková, foto: ĽMS

Článok bol uverejnený v Ľubovnianskych novinách č. 27,28 (13. júl 2022)






bottom of page