top of page
  • Writer's pictureMgr. Helena Musalová

V seriáli odmietol herca Mareka Geišberga

Updated: Jun 25, 2020


Seko 2

Seriál verejnoprávnej televízie Hniezdo láme rekordné čísla. V časti, ktorú odvysielala RTVS predminulú nedeľu, si jednu z menších úloh zahral aj Peter Sekelský (na fotografii v strede). Staroľubovňana žijúceho v Bratislave si vybral režisér úspešného projektu.


Ozvala sa mu agentúra


Diel, v ktorom si Peter nakrátko zahral architekta vo výberovej komisii, sledovalo v nedeľu 2. februára až 556-tisíc divákov. Išlo asi o minútovú scénu, keď v dramatickej situácii oznámil jednej z hlavných postáv, Marekovi Geišbergovi zamietavú správu.


Uvedená časť bola v televízii najsledovanejšou reláciou dňa. Hniezdo sa zároveň stalo najpopulárnejším seriálom na Slovensku. „Zachytil som inzerát na sociálnej sieti, že zháňajú zaujímavých ľudí do komparzu. Poslal som im foto a kontaktné údaje. Neskôr ma agentúra kontaktovala, že si ma vybral režisér do úlohy architekta v komisii, a teda či mám záujem. Asi vďaka svojmu výzoru som tam zapadol,“ priblížil okolnosti Staroľubovňan, ktorý sa živí ako kreatívec v digitálnej agentúre.


Nervozita celkový dojem nepokazila


Samotný seriálový diel sa nakrúcal v Bratislave v jednom zo známych hotelov. „Bola to moja prvá skúsenosť s niečím takýmto. Byť priamo na “placi“ takéhoto projektu bolo určite zaujímavé. Aj keď som bol trošku nervózny, vo finále to vyzeralo celkom dobre,“ zasmial sa Peter, ktorý nezabudol dodať, že patrí k veľkým fanúšikom úspešného televízneho projektu.

Ako sme už predčasom písali, v rovnakom seriáli sa hneď v prvej časti ukázala aj ďalšia Staroľubovnianka. Sestrička z kliniky v Trenčíne Klaudia Haščáková sa dostala pred kamery po tom, ako ju oslovil režisér. Neplánovane si tak zahrala napríklad po boku populárnej herečky Zuzany Šebovej.


Peter Rindoš, foto: rtvs


Článok bol publikovaný v ĽN č.9/2020 (10. marec 2020)

bottom of page