top of page
  • Writer's pictureMgr. Peter Šlosár

Prvý hypermarket z roku 2001 čoskoro zatvoria

Updated: Jul 3, 2020


sdr

Zatiaľ čo spoločnosť Billa oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na slovenskom trhu, má preinvestovaných viac ako 525 miliónov eur a tisícky spokojných zákazníkov, pre Staroľubovňanov a ľudí, ktorí v tomto nákupnom centre nakupovali radi, si spoločnosť pripravila „darček“ v podobe zatvorenia svojej prevádzky na sídlisku Východ.


Vôbec prvú predajňu otvorila Billa na Slovensku v roku 1993. Aj keď sa spoločnosť netají tým, že do konca roka chce prevádzkovať viac ako 200 predajní, v Starej Ľubovni sa rozhodla zatvoriť svoju prevádzku. Podľa hovorkyne spoločnosti k takémuto rozhodnutiu dospeli po dôkladnom zvážení situácie a preskúmaní trhu. ,,Našu predajňu v Starej Ľubovni sme sa rozhodli po dôkladnom zvážení zatvoriť z ekonomických dôvodov,“ informovala nás Kvetoslava Kirschnerová. Ako doplnila, k podobnému kroku a z rovnakých dôvodov sa rozhodli pristúpiť aj v jednej z mestských častí v Bratislave. Kedy ju teda zatvoria a čo so zamestnancami, to sa dozviete v ĽN č. 43, ktoré bude v predaji do 26. novembra.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Vzhľadom k tomu, že publikovanie celých článkov negatívne ovplyvňuje predajnosť Ľubovnianskych novín, od septembra 2018 uverejňujeme na www.lms.sk, okrem plných článkov z predchádzajúceho čísla aj skrátené materiály, upútavky a fotogalérie z reportážnych výjazdov. Čerstvé informácie nájdete vždy v aktuálnom čísle ĽN. Nezabudnite si ho preto kúpiť, stojí iba 35 centov. Podporíte tak predajnosť, ktorá je v týchto neľahkých časoch priam rozhodujúca.


bottom of page