top of page
  • Peter Rindoš

Nevídaný debakel futbalistov

Futbalisti Starej Ľubovne utrpeli na vlastnom trávniku nevídaný debakel. V desiatom kole štvrtej ligy Východ prehrali s tímom FK Kechnec zdrvujúco 1:6.


Staroľubovňania, ktorí po siedmich kolách v súťaži jednoznačne dominovali, si v nedeľu pripísali do tabuľky už tretiu prehru po sebe. Do negatívnej šnúry im v rovnakom období pribudla aj vysoká pohárová porážka so Stropkovom 1:5.

MFK ADV Stará Ľubovňa – FK Kechnec 1:6 (0:0)
Góly domácich: Serečin. Zostava MFK ADV: Švec – Vojtek, Rindoš, Tináth, Kis, Rabik, Perháč, Rečičár, Tóth, Horbaj, Lapoš. Náhradníci: Serečin, Varchola, Kormaník. 

Vážna situácia v klube

Kým do polčasu svietil na ukazovateli skóre bezgólový stav, po prestávke hostia školili domácich po všetkých stránkach a najmä strieľali nádherné góly. Na korekciu výsledku sa Staroľubovňania zmohli iba jedenkrát pri zakončení kanoniera Filipa Serečina.

MFK ADV sa po opustení líderskej pozície v súťaži postupne prepadávajú aj v tabuľke, momentálne sú až na piatom mieste. Je zrejmé, že v klube nefungujú veci, ako donedávna, podľa našich informácií sa výsledkovou katastrofou budú túto stredu zaoberať na vyvolanom stretnutí sponzori klubu. Viac o situácii vás budeme informovať v budúcom vydaní.


Peter Rindoš, foto: mfk adv sl

Článok bol uverejnený v Ľubovnianskych novinách č. 36 (28. september 2022)



bottom of page