top of page
  • Peter Rindoš

Najlepším na Slovensku je už po deviatykrát!

Updated: 5 days ago

Tomáš Drahovský sa stal už po deviatykrát najlepším futsalistom Slovenska! Rodák zo Starej Ľubovne tak zvýraznil svoju individuálnu dominanciu v tomto kolektívnom športe. Uspel aj Marek Karpiak.


Oceňovanie najlepších slovenských futsalistov sa konalo v jednom z bratislavských hotelov. Už pred galavečerom bolo zrejmé, kto si odnesie pohár pre najúspešnejšieho. „Keď som začínal kariéru, tak by som o tom ani nesníval,“ reagoval na ocenenie Futsalista roka Tomáš Drahovský.

Poďakovanie

Hráč španielskeho Interu Movistar získal v ankete výrazný náskok, a to s počtom 35 hlasov a 208 bodov. V poradí druhý Patrik Zaťovič mal 24 hlasov a 90 bodov, tretí Peter Kozár 23 hlasov a 89 bodov. „Chcel by som sa veľmi poďakovať všetkým, ktorí na tejto ceste pri mne stáli a aj tým, čo boli proti, pretože aj vy ste my dodávali motiváciu k tomu, aby som to dokázal. Samozrejme, obrovská vďaka patrí mojej rodine, moje pani manželke, bez ktorej by sa to nedalo všetko zvládnuť. Taktiež všetkým spoluhráčom a fanúšikom za podporu. Veľmi si to vážim a urobím všetko preto, aby som aj o rok mohol opäť stáť na rovnakom mieste,“ hovoril šťastný Staroľubovňan. Ten okrem najvýznamnejšieho ocenenia suverénne ovládol aj ďalšie fanúšikovské ankety.

Cena fanúšika sa v rámci Zostavy roka ušla aj víťaznému brankárovi Marekovi Karpiakovi (na dolnej fotografii), ktorý momentálne pôsobí v bratislavskom klube Pinerola.

foto: archív td, mk

(Pozn.: Materiál bol uverejnený v Ľubovnianskych novinách č. 15, 17. apríla 2024)



bottom of page