top of page
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

VIDEO Mrazivé slová z nemocnice: Odpoveď ľuďom, ktorí váhajú s očkovaním!

Sme vyčerpaní a bojíme sa. Hovorí lekárka o aktuálnom stave v súvislosti s covid-19 v Ľubovnianskej nemocnici. Ten je mimoriadne dramatický aj pre nízku zaočkovanosť.

areál Ľubovnianskej nemocnice. foto: ĽMS


Krátke zhrnutie o extrémne náročných dňoch pre zdravotníkov vám prinášame vo videu Ľubovnianskej televízie, ktoré nájdete pod textom. Počas piatkového dopoludnia sa vyjadril riaditeľ zariadenia v Starej Ľubovni Peter Bizovský i lekárka Aneta Petrušová z covidového oddelenia. Ich slová sú aj odpoveďou ľuďom, ktorí doteraz váhali, prípadne váhajú s očkovaním. Rovnako aj tým, ktorí sa proti očkovaniu aktívne stavajú. Región Starej Ľubovne patrí s vyše 40 percentami vo vekovej hranici nad 50 rokov s očkovanosťou proti covid-19 medzi najhoršie u nás.

Viac k téme sa dozviete v ďalších vydaniach Ľubovnianskych novín a Ľubovnianskej televízie.

hm, rin

OZNAM MESTA STARÁ ĽUBOVŇA!!!
Oznamujeme občanom, že Mesto Stará Ľubovňa spolu so spoločnosťou Váš Lekár, s. r. o., ktorých záujem je sprístupniť ľuďom očkovanie proti ochoreniu COVID-19 v čo najväčšej miere, ponúka možnosť využiť v našom meste VOS - Výjazdovú očkovaciu službu. 
 
Predbežný termín očkovania je naplánovaný na 12.11.2021 v priestoroch Kultúrneho domu v Starej Ľubovni. Očkovať sa bude jednodávkovou vakcínou Janssen od Johnson & Johnson.  Vakcína je určená záujemcom vo veku od 18 rokov. 
Žiadame občanov, ktorí prejavia záujem o očkovanie, aby sa nahlásili na MsÚ v Starej Ľubovni telefonicky na čísle 052/43 15 236, resp. 0917 318 325 alebo mailom na sekretariat@staralubovna.sk v pracovných dňoch nasledovne: Pondelok, utorok a štvrtok od od 7.30 h do 15.30 h; streda od 7.30 h do 17.00 h a v piatok od 7.30 h do 14.00 h. 
K nahláseniu je potrebné uviesť okrem mena a priezviska aj telefonický kontakt a zdravotnú poisťovňu. Výjazdová očkovacia služba bude záujemcov o očkovanie následne kontaktovať. 
Záujem je potrebné nahlásiť do 10.11.2021.


bottom of page