top of page
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

Legendárny kráľ diskoték Michal David sľubuje v Starej Ľubovni poriadnu diskotéku!

Updated: Apr 29, 2022

Spevák a tvorca nestarnúcich hitov Michal David (61) sa už nemôže dočkať vystúpenia pred divákmi. Vo štvrtok večer (28. apríla) ho od 19. hodiny uvidia fanúšikovia v Starej Ľubovni. Legenda plánuje rozpútať poriadnu diskotéku.

Legendárny československý spevák, ktorého množstvo hitov nikdy nezostarlo sa predstaví v športovej hale v Starej Ľubovni. „Konečne môžeme začať hrať a spievať, teším sa na koncert v Starej Ľubovni. Dúfam, že prídete, pretože to tam poriadne rozjedeme! Pôjdeme Nonstop a dúfam, že tam uvidím svojich Pár přátel,“ odkázal niekdajší kráľ diskoték.


Veľká šou

Organizátor Davidovho koncertu sľubuje divákom veľkú šou. Chýbať nebudú svetelné efekty a predovšetkým obľúbené piesne s nesmrteľnými hitmi. Všetko to vypukne od siedmej hodiny večer. „Vieme, že nám koncerty a kultúra veľmi chýbali. Michal David je skvelou voľbou, podobnú atmosféru zažijete len na koncertoch skutočnej hviezdy veľkého formátu,“ povedal Miroslav Čviro Vrábeľ.

Český hitmaker, ktorý sa teší obrovskej priazni aj na Slovensku sa predstaví aj s kapelou Kvatro. Vstupenky na jeho koncert sa slušne míňajú, zakúpiť si ich môžete v sieti Ticketportal - https://www.ticketportal.sk/event/MICHAL-DAVID.

red.,


bottom of page