top of page
  • Mário Veverka

Kde je automat, v ktorom si kúpite sviečky?

Updated: Jul 6, 2020


svieckomat - 20180815_181208

Skvelá správa: Zábudlivosť pri kahancoch či sviečkach sa vám už nemusí vypomstiť. Kúpiť si ich totiž môžete aj na mieste posledného odpočinku svojich blízkych.


Dôvodom je prístroj umiestnený pri hlavnom vstupe na „nový“ cintorín. Jeho používanie pritom vôbec nie je náročné. Na zariadení je umiestnený návod na obsluhu a o výške poplatku informujú nálepky, ktoré tiež uvádzajú dobu horenia produktu. „Tento sviečkomat je prieskumný. Nájomná zmluva je zatiaľ spísaná na jeden rok, ak by sa ale osvedčil, nevylučujem jeho umiestnenie ani na ďalších cintorínoch,“ uviedol na margo automatu, v ktorom majú záujemcovia na výber, okrem kahanca, aj štyri druhy parafínových náplní, Ľubomír Krett….




Pokračovanie článku nájdete v Ľubovnianskych novinách č. 36, ktoré sú v predaji do 6.  októbra.


Vzhľadom k tomu, že publikovanie celých článkov negatívne ovplyvňuje predajnosť Ľubovnianskych novín, od septembra 2018 uverejňujeme na www.lms.sk, okrem plných článkov z predchádzajúceho čísla aj skrátené materiály, upútavky a fotogalérie z reportážnych výjazdov. Čerstvé informácie nájdete vždy v aktuálnom čísle ĽN. Nezabudnite si ho preto kúpiť, stojí iba 35 centov. Podporíte tak predajnosť, ktorá je v týchto neľahkých časoch priam rozhodujúca.


bottom of page