top of page
  • Peter Rindoš

Hráči z vyšších súťaží a tréner z druhej ligy! Futbalisti Starej Ľubovne vo veľkom zbroja!

MFK Stará Ľubovňa pred novou sezónou poriadne zbrojí. Do A mužstva štvrtoligistu prichádza nový tréner i viaceré hráčske posily. To všetko bude stavať tím do pozície jedného z favoritov.

Novým trénerom klubu, ktorý onedlho zmení názov na MFK ADV Stará Ľubovňa, bude Jozef Kukulský (na obrázku nižšie). Ten prichádza z druhej celoštátnej ligy z neďalekého tímu Bardejova, kde trénoval 11 rokov. Pôsobil aj na lavičke treťoligových Giraltoviec či v Liptovskom Mikuláši v druhej lige.



Prichádza aj exligista

Najväčšou akvizíciou by mal byť útočník Filip Serečin. Rodený 31-ročný Košičan naposledy hrával tretiu ligu v Maďarsku. Predtým však pôsobil aj v našej najvyššej súťaži, hrával napríklad za MFK Košice či Zemplín Michalovce.

Rovnako z tímu maďarského treťoligistu prichádza aj 25-ročný stredopoliar Lukáš Tóth. Rodák z Vranova hrával v minulosti za Trebišov či Lokomotívu Košice.

Staroľubovňania posilňujú aj brankársky post o 27-ročného Milana Vincléra. Prichádza z druholigového Trebišova a v minulosti hrával aj za Tatran Prešov, ale pôsobil aj na Cypre.

Avizovaný je aj príchod ďalších posíl, v hre sú futbalisti z Brazílie, ale aj z FK Plavnica, ktorá sa rozhodla neprihlásiť do tretej ligy. O novinkách vás budeme informovať v ďalších vydaniach.


foto: archív MFK

Článok bol uverejnený v Ľubovnianskych novinách č. 26, 27 (7. júl 2021)

bottom of page