top of page
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

FOTO Alkohol a divoká JAZDA: Vozidlo s mladíkom skončilo v koryte pod mostom!

Ďalšia neuveriteľná nehoda v okrese Stará Ľubovňa. Mladý, 24-ročný vodič, ktorý bol pod parou skončil pod mostom v koryte potoka.


Nehoda sa stala v úseku medzi Starou Ľubovňou a Hniezdnym. Rýchla jazda vyniesla mladého šoféra na vozidle Škoda Octavia mimo cestu, kde narazil do značky a zvodidiel. „Jeho cesta sa tam ešte neskončila. V nekontrolovateľnej jazde pokračoval mimo cestu, kde narazil do kovovej ochrany cestného mostu. Odtiaľ bolo vozidlo odrazené, spadlo na strechu do koryta Litmanovského potoka,“ uviedla vo svojej správe polícia.

Ľahšie zranenia

Po nehode vyviazol nezodpovedný vodič našťastie iba s ľahkými zraneniami. Keď mu dali policajti fúkať, zistili 1,65 promile alkoholu. „Vodič bol obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ upresnila polícia.




Podobná nehoda v okrese Stará Ľubovňa sa stala iba nedávno. Pri Ružbašskej Miľave vtedy zletelo auto s vodičom z výšky desať metrov a dopadlo na koľajnice. Aj vtedy vodič uviazol mimo ťažkých zranení a v krvi mal alkohol. Viac sa dočítate na našom webe.

rin, foto: polícia







bottom of page