top of page
  • roman4723

Dôležité oznamy ĽMS

ĽN cez internet + ŽIVÉ PRENOSY! ĽMS ponúka možnosť internetového predplatného. Určená je hlavne pre rodákov či pracujúcich v zahraničí. Naša spoločnosť tiež poskytuje profesionálnu službu živých prenosov. Ostatné vysielanie z hradu Ľubovňa oslovilo až 14-tisíc ľudí, z nich polovica si pozrela video v dĺžke najmenej tri sekundy, vyše tritisíc ľudí pozeralo prenos najmenej 10 sekúnd. Kontaktujte nás.

Mimoriadna ponuka pre inzerentov! Ľubovnianska mediálna spoločnosť prichádza s mimoriadnou ponukou uverejnenia farebnej alebo čiernobielej reklamy za veľmi výhodných podmienok. Pol strany ponúka za cenu, aká tu ešte nebola! Ponúkame zľavu, plus tretie uverejnenie grátis. Viac na tel. 0915 903 015.

Prechod na HD vysielanie Ľubovnianska mediálna spoločnosť v týchto dňoch pripravuje prechod na HD vysielanie. Diváci Ľubovnianskej televízie (ĽTV) tak čoskoro určite zaregistrujú lepšiu kvalitu zvuku i obrazu. Zmenou by mal prejsť aj vizuál videotextu ĽTV. Keďže celá zmena aj s technickým zabezpečením šíriteľov vysielania ĽTV sa nedá uskutočniť bez odstávky aktuálneho vysielania, prosíme divákov o strpenie jeho absencie od stredy 15. apríla. Naďalej vás budeme aktuálne informovať prostredníctvom našich ďalších kanálov.

Aj redakcia pracuje v osobitnom režime Tím Ľubovnianskej mediálnej spoločnosti pracuje v týchto dňoch rovnako ako mnohí iní v mimoriadnych podmienkach. Snaží sa naďalej pripravovať aktuálne vysielanie do Ľubovnianskej televízie a Ľubovnianskych novín a aktuálne informácie sprostredkovať aj cez fb a web. Obmedzený je osobný kontakt s klientmi, ktorí chcú inzerovať, tieto služby však zabezpečujeme po telefonickom, príp. emailovom kontakte. Platby je možné uhrádzať elektronicky. Naďalej reagujeme na vaše podnety, tipy, otázky… Na komunikáciu využite naše t. č.: 0915 903 015, 0911 903 015, email: noviny@lms.sk, inzercia@lms.sk.

bottom of page