top of page
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

VIDEO Pomôžme deťom!!! Peter Bič Project vystúpi na benefičnom koncerte v Starej Ľubovni!

Updated: Nov 29, 2021

Benefičný koncert na pomoc deťom s kapelou Peter Bič Project v Starej Ľubovni napriek opatreniam bude! Vystúpenie z tunajšieho domu kultúry môžete sledovať ONLINE V STREDU 1. decembra od 19. hodiny. Zakúpením vstupenky podporíte štvorročného, ťažkým osudom skúšaného bojovníka Lea, Službu včasnej intervencie pre deti v Dome sv. Anny a detské oddelenie Ľubovnianskej nemocnice.

Situácia v tomto predvianočnom čase je ťažká a vypätá, a tí so srdcom namieste sa pýtajú – kedy pomáhať, ak nie teraz. Aj preto sa tradícia Vianočných benefičných koncertov v Starej Ľubovni nepreruší aj napriek tomu, že sa podmienky menia z hodiny na hodinu. Symbolicky siedmy koncert so šťastným číslom sa bude konať najbližšiu stredu.


To podstatné ostáva pritom nezmenené – a to je pomoc tým najzraniteľnejším, tým, ktorí to naozaj potrebujú, tým, ktorí si zaslúžia našu pozornosť. Agentúra Čvíro v zastúpení Miroslava Vrábeľa pritom opäť ponúka skvelý kultúrny zážitok v podobe kapely Peter Bič Project. A to cez živé vysielanie, ktoré zabezpečí Ľubovnianska mediálna spoločnosť. Lístky si budú môcť záujemcovia zakúpiť prostredníctvom siete Ticketportal a vychutnať si nádhernú atmosféru z pohodlia domova. Tým podstatným ale je, že práve cez online koncert môžeme prispieť k výťažku, ktorý poputuje k Službe včasnej intervencie, detskému oddeleniu a 4-ročnému bojovníkovi Leovi. Prinášame krátku výpoveď jeho statočnej mamy, viac o príbehu rodiny prinesieme vo vianočnom vydaní Ľubovnianskych novín a televízie.



bottom of page