top of page
Willa Poprad - Vaša vysnívaná svadba
  • Alena Dudláková

VIDEO Päť dní v týždni. Škôlkari v ANKETE prezradili, ako si užili oslavy

Updated: Jun 14

Na nedávny Medzinárodný deň detí pripravili škôlkarom z Tatranskej v Starej Ľubovni bohatý program. Oslavné chvíle najmanším nachystalo aj mesto v spolupráci s tunajším centrom voľného času (CVČ) a záchrannými zložkami.


TÝŽDEŇ DETSKEJ RADOSTI

Učiteľky si aktivity so škôlkarmi užili. Zabávali sa a hrali päť dní v týždni. „Pripravovali sme rôzne aktivity - futbal, maľovanie na tvár, lezenie po stene, divadielko. Zavítali k nám aj záchranári,“ priblížila zástupkyňa MŠ Tatranská Alena Želonková. Podľa pedagogičiek je dôležité osláviť Deň detí, aby vedeli, že sú pre nás dôležité. Do programu sa zapojili aj učiteľky a pre deti pripravili divadielko, na záver si všetci spolu zatancovali. „Program sa pripravoval asi dva týždne, keďže to nie je naše prvé divadielko, takže to ide rýchlo. Sme tak podelené, niektoré robia divadlo, iné sa venujú športu,“ dodala učiteľka Zuzana Hutníková.


SLÁVILO SA AJ V CENTRE MESTA

Oslavy Dňa detí v meste Stará Ľubovňa vyvrcholili druhého júna. Na Námestí gen. Štefánika bol pripravený bohatý program, ktorý odštartoval divadielkom Cililing. Pokračoval pred okresným úradom s ukážkami prác záchranných zložiek. Policajti sa predviedli so psovodmi, hasiči pre deti pripravili penovú šou. Nechýbala ani súťažná detská zóna na pešej zóne, ktorú pripravili zamestnanci a dobrovoľníci CVČ. Deti, ktoré sa zapojili a súťažili, odchádzali s balíčkom sladkých prekvapení.









Foto: Alena Dudláková, fb/mesto sl


(Pozn.: materiál bol uverejnený v Ľubovnianskych novinách22, 5. jún 2024)

bottom of page