top of page
Willa Poprad - Vaša vysnívaná svadba
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

V Starej Ľubovni na Mýtnej zasahovali kukláči

Updated: Jul 1, 2020


IMG_20190619_130352

Obrovský rozruch! V Starej Ľubovni zasahovala minulý týždeň polícia, prišli aj po zuby ozbrojení kukláči. Za všetkým mali byť podľa našich informácií drogy.


„Zbehlo sa to veľmi rýchlo. Prišlo hádam desať policajných áut, z ktorých okrem mužov v civile povyskakovali aj ozbrojení policajti v kuklách. Niečo podobné som ešte nevidel,“ povedal nám jeden zo svedkov stredajšej akcie. Zásah na Mýtnej ulici v rodinnom dome trval najmenej polhodinu. Aj po odchode kukláčov ostali na mieste policajní vyšetrovatelia, ktorí zhromažďovali dôkazy. Akcia mala byť namierená proti trestnej činnosti súvisiacej s drogami. V problémoch sa mal ocitnúť jeden z tunajších obyvateľov…


Viac v ĽN č. 25, ktoré bude v predaji do 1. júla 2019.


Text a foto: Peter Rindoš ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Vzhľadom k tomu, že publikovanie celých článkov negatívne ovplyvňuje predajnosť Ľubovnianskych novín, od septembra 2018 uverejňujeme na www.lms.sk, okrem plných článkov z predchádzajúceho čísla aj skrátené materiály, upútavky a fotogalérie z reportážnych výjazdov. Čerstvé informácie nájdete vždy v aktuálnom čísle ĽN.


bottom of page