top of page
Willa Poprad - Vaša vysnívaná svadba
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

Stará Ľubovňa uvidí špičkový volejbal!

Updated: Jul 15, 2020

V mestskej športovej hale v Starej Ľubovni vyvrcholí cez víkend 11. a 12. februára 2017 už 19. ročník Slovenského pohára vo volejbale mužov a žien. Účasť na turnaji si vybojovali štyri ženské a štyri mužské kluby. Zástupcovia ženskej súťaže VK Slávia Ekonomická univerzita Bratislava, Volley project UKF Nitra, 1. Bratislavský volejbalový klub a KV MŠK Oktan Kežmarok sa do Starej Ľubovne prebojovali na základe umiestnenia v prvej časti extraligy. V mužskej súťaži bol systém odlišný. Priamo na záverečný turnaj sa kvalifikovali prvé dva tímy po základnej časti extraligy, teda minuloroční finalisti VKP Bystrina SPU Nitra a VK MIRAD PU Prešov a ďalšie dve miestenky si volejbalisti VK Prievidza a VK Spartak UJS Komárno, alebo VK KDS Šport Košice (v čase uzávierky to ešte nebolo isté) vybojovali v play off.


Volejbaloví priaznivci sa môžu tešiť na šesť atraktívnych zápasov. V sobotu sú na programe semifinálové stretnutia a v nedeľu po súbojoch o zlato spoznáme nových šampiónov.


Sobota (11. februára) 1. semifinále žien: Slávia EU – Kežmarok (11.00 h) 2. semifinále žien: UKF Nitra – 1. BVK (13.30 h) 1. semifinále mužov: Nitra – Košice/Komárno (16.00 h) 2. semifinále mužov: Prešov – Prievidza/Myjava (18.30 h)


Nedeľa (12. februára)  Finále žien (15:00) Finále mužov (17:30)


Viac informácií nájdete v Ľubovnianskych novinách č. 4.

poster_A2_nahlad

bottom of page