top of page
Willa Poprad - Vaša vysnívaná svadba
  • Peter Rindoš

Súperov tréner zašiel do šatne a vychválil našich volejbalistov

Z dvoch zápasov na palubovke Žiliny vydolovali volejbalisti VKM Stará Ľubovňa cenný prvoligový bod. Skúsenému súperovi vzdorovali najmä v druhom dueli a tak zožali aj pochvalu od domáceho trénera.


Na zápasy k druhému mužstvu tabuľky vycestovali Staroľubovňania s mladým kádrom. Jeho súčasťou boli štyria juniori a štyria kadeti i jeden žiak. Úvodný sobotňajší duel seniorskej súťaže sa skončil 3:0 pre domácich, hostia však statočne bojovali. „Takticky dodržiavali všetky pokyny, ktoré sme si pred zápasom povedali. Nakoniec sa však ukázala skúsenosť družstva Žiliny,“ hodnotil Samuel Billík, asistent trénera VKM.



Doma môžu zložiť reparát

Zlepšujúci sa výkon nádejí Starej Ľubovne sa preukázal v druhom zápase. Domáci síce viedli už 2:0 na sety, hostia sa však nenechali zlomiť a súboj dotiahli až do tajbrejku. „Tu sa ukázala skúsenosť a trpezlivosť družstva Žiliny. S výsledkom nie som po prehre spokojný, ale s predvedenou hrou maximálne áno. Chlapci po zápasoch so Svidníkom „B“ poctivo trénovali a odstraňovali chyby, čo sa pretavilo v zisk cenného bodu. Po zápase sa im ušla aj pochvala od domáceho trénera Zdena Hauera, ktorý prišiel za nimi osobne do šatne,“ dodal S. Billík.

Staroľubovňania sú v šesťčlennej tabuľke na treťom mieste. Reparát proti druhej Žiline budú môcť zložiť už najbližšiu sobotu, kedy súpera privítajú v domácej športovej hale.


VÝSLEDOK

VO AC UNIZA Žilina - VKM Stará Ľubovňa 3:0

(19,23,17) a 3:2 (15,22,-15,-23,15)

bottom of page