top of page
Willa Poprad - Vaša vysnívaná svadba
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

Po náraze vypadla elektrina. Vodič spôsobil tisícové škody

Po náraze do stĺpa vypadla na jednej z ulíc elektrina. Vodičovi namerali 2,23 promile alkoholu!

foto: Polícia SR - Prešovský kraj


Staroľubovnianski policajti riešili ešte v utorok večer prípad 27-ročného muža pochádzajúceho z obce Ihľany. Ten si jazdou v Podolínci narobil poriadne problémy. Vyvážal sa na cudzom aute a spôsobil dopravnú nehodu. „Bez súhlasu majiteľa sa zmocnil motorového vozidla značky Fiat Ducato. Nakoľko sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, narazil do elektrického stĺpa, následkom čoho došlo k prerušeniu dodávky elektrickej energie na jednej z ulíc,“ informovala nás Jana Ligdayová, hovorkyňa polície v Prešovskom kraji.

Škody odhadli na dvetisíc eur

Náraz do stĺpa bol zrejme intenzívny, čo vykresľuje vystrelený airbag vodiča. Po nehode podrobili policajti vodiča dychovej skúške. „Jej výsledok bol 2,23 promile. Škoda na vozidle bola vyčíslená na tisíc eur a škoda na poškodenom elektrickom zariadení vo výške tisíc eur. Vodič bol obmedzený na osobnej slobode a umiestnený do cely policajného zaistenia,“ dodala hovorkyňa.


Viacero obvinení

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Starej Ľubovni vzniesol voči vodičovi viacero obvinení - z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, z prečinu poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia, ako aj z prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla.


rin, foto: Polícia SR - Prešovský kraj


bottom of page