top of page
Willa Poprad - Vaša vysnívaná svadba
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

FOTO Katka si s kamarátkou splnila fanúšikovský sen

Do českého Špindlerovho mlyna sa vybrali za Petrou Vlhovou, aby si splnili svoj veľký sen.

Katarína Uhrinková z dedinky Obručné v Staroľubovnianskom okrese sa vďaka kamarátke zoznámila so svojou menovkyňou Katarínou Pankuchovou z okresu Svidník. Obe spojilo priateľstvo a neskôr aj fanúšikovstvo smerované k našej lyžiarskej hviezde Petre Vlhovej.

Katka sa o veľký zážitok na nedávnych pretekoch svetového pohára v Čechách podelila s nami. „Jedného dňa sme dostali šancu ísť na preteky do Špindlerovho mlyna, potrebovali sme sa dostať do Bratislavy. Vtedy sme si povedali, že je to naša šanca, že si môžeme splniť sen a môžeme vidieť najlepšie lyžiarky sveta naživo,“ povedala nám fanúšička z Obručného.

Keď dorazili na miesto a videli prvú jazdu našej športovkyne, doľahli prvé emócie. „Je to úplne iné, ako pozerať preteky v televízii a naživo. Tento pocit sa nedá ani slovami opísať. Takýto zážitok odporúčame určite všetkým fanúšikom alpského lyžovania. S kamarátkou sme dokopy nacestovali približne 26 hodín. Boli sme nevyspaté, unavené, uzimené, ale aj tak to cestovanie a zážitok stáli za to, už nám ho nik nevezme,“ skonštatovala Katka Uhrinková. rin, foto.: archív K.U.




bottom of page