top of page
Willa Poprad - Vaša vysnívaná svadba
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

ŠLÁGER PARÁDA v Starej Ľubovni! Chystajte sa na Mázikovú, Grúňa a iných

Už v piatok 12. mája o 17.00 hodine sa v kultúrnom dome v Starej Ľubovni uskutoční galakoncert šlágrov a senzi zábavy pri príležitosti Dňa matiek. Potešte svoju mamičku alebo starú mamu darčekom zakúpením lístka na tento jedinečný hudobný večer.

POĎME SI PREDSTAVIŤ ✨HVIEZDY ✨, KTORÉ VYSTÚPIA 🤩🎶🌟🎶 Veľké zoskupenie hviezd televíznej obrazovky, ktoré si nenechajte ujsť‼️ 🌟Tornádo Senzi zábavy EVA MÁZIKOVÁ🤩💃docestuje z Mníchova potešiť publikum. 🌟 Obľúbená SPEVÁČKA A DÁMA ŠLÁGROV MÁJA VELŠICOVÁ💃 ktorá na TV Šláger má vlastnú hudobnú šou. 🌟MARTIN JAKUBEC ktorý patrí dodnes k významným osobnostiam slovenskej populárnej hudby a je pokračovateľom Repete po Ivanovi Krajíčkovi. 🌟 DUO RYTMUS💃manželia Marián a Danulka 🤩❤️ sa stali prvými tvárami duetov televízie Šláger vďaka ich legendárnej svadbe a piesňou o Panne Márie. 🌟 BOŽANKA 💃je speváčkou balkánskych melódií Jadranu. Prinesie trochu a dovolenkový vánok. 🌟 DUŠAN GRÚŇ posledná legenda Repete a rokov minulých a piesní vašej mladosti. Spoločne vrátime tie roky späť.

Speváci ktorí prichádzajú do Starej Ľubovne potešiť všetky mamičky alebo aj ženy. Samozrejme tešíme sa aj na mužov. Hlavne naše speváčky ktoré to roztočia v dome kultúry.

Potešte aj Vy svoju mamičku lebo starkú darčekom v podobe lístka a navyše obdrží darček na mieste. Akcia svojm rozsahom a počtom účinkovania bude po období opatrení prvým veľkým galakoncertom v meste a regióne, ktorý žánrovo oslovuje prevažne strednú a staršiu generáciu divákov televízie Šláger.


(INZERCIA)


bottom of page