top of page
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

VIDEO Pomôžme deťom! Benefičný koncert bude netradičný

Updated: Dec 2, 2020

Tradíciu Vianočných benefičných koncertov v Starej Ľubovni nezastavila ani pandémia. V poradí 6. ročník sa bude konať, tentoraz v zmenenej forme, typickej pre túto dobu – ONLINE. Všetko podstatné, pomoc a šľachetnosť, ostávajú nezmenené. Pozrite si video ĽMS z predchádzajúceho ročníka.

„Teraz nás síce situácia postavila do zložitej situácie, keď sú možnosti oklieštené, ale nie sila ľudskosti. Práve teraz sa viac zamýšľame, a keď príde aj čosi, čo nevieme pomenovať, verím, že vnuknutie zhora, sila srdca i ducha, tak sa nemôžeme vyhovárať na ťažkú dobu,“ povedal Miroslav Vrábeľ z agentúry ČVÍRO, ktorý stojí za organizovaním benefičných koncertov, ktoré každoročne pomáhajú chorým a hendikepovaným.


Prispejete deťom, ktoré to potrebujú

Všetci, ktorí aj teraz chcú podporiť Dom sv. Anny a detské oddelenie Ľubovnianskej nemocnice i malú bojovníčku Katku, ktorá čelí ťažkému osudu, teda majú šancu. A to kúpou vstupenky v sieti TICKETPORTAL alebo v Agentúre ČVÍRO, kde sa dozvedia všetko podstatné v popise koncertu. A v pohodlí domovov si v najkrajšom období roka 25. decembra o 17. hodine môžu vychutnať online koncert Lukáša Adamca vo forme akustického tria, ktorý vystúpi v Starej Ľubovni a Ľubovnianska mediálna spoločnosť zabezpečí jeho online prenos. „Kúpou vstupenky pomáhame, každá pôjde deťom... Verím, že  nezahodíme túto šancu, zvlášť teraz,“ pripomenul M. Vrábeľ alias Čvíro (na fotografii dole), ktorý tiež prosí o podporu sponzorov, ktorí sú ochotní pomôcť tým najzraniteľnejším.


AKO NA TO?

skopírujte a prejdite na stránku https://www.ticketportal.sk/event/Lukas-Adamec-Vianocny-beneficny-koncert?fbclid=IwAR2m736kuKiLCdJk8f9lPqGcvIreGlG8kW5jjqnqpNDF8E99B11yC4R0Fas


1. Zakúpte si kód / uvedený na vstupenke ktorú dostanete do emailu

2. Zadajte ho na www.ticketportal.sk/video

3. Užite si koncert z bezpečia domova – 25. 12. o 17:00

(ďalšie INFO už onedlho)



Článok bol publikovaný v Ľubovnianskych novinách č. 45 (1. december 2020)


bottom of page