top of page
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

Poslanec Michal Šipoš sa oženil


Poslanec Michal Šipoš zo Starej Ľubovne sa oženil. Predseda najsilnejšieho klubu vládnej koalície OĽANO si povedal “áno“ so svojou snúbenicou Marianou minulý štvrtok. Pri obrade v rímskokatolíckom kostole im bol svedkom premiér Igor Matovič, na hostine nechýbali staroľubovniansky primátor i prednosta.


Poslanec mesta i Národnej rady svoj manželský sľub vyriekol v kostole v Hanušovciach nad Topľou v okrese Vranov. Jeho oddanou sa stala východniarka Mariana. „Poznáme sa dva roky, pred rokom sme sa zasnúbili. Pôvodne sme sa mali vziať v máji, ale korona nám to oddialila až na august. Keďže Mariana pochádza z Nižnej Sitnice v okrese Humenné, rozhodli sme sa uzavrieť sobáš na polceste odkiaľ pochádzame,“ povedal nám čerstvý ženáč. Snúbencov pred oltárom sobášil ženíchov bratranec, kňaz Jozef Šipoš.


Matovič i primátor Starej Ľubovne Jedným z dvoch svedkov životnej udalosti bol predseda vlády Igor Matovič. Nie je tajomstvom, že v politike je práve M. Šipoš jeho najbližším spolupracovníkom. Na hostine boli aj zástupcovia mesta Stará Ľubovňa. „Vážim si, že naše pozvanie prijali aj primátor mesta Ľuboš Tomko a prednosta mestského úradu Aleš Solár,“ poznamenal M. Šipoš. Ako nám prezradil, na hostine mal šťastný pár celkovo 150 pozvaných. „Zo Starej Ľubovne ich bolo presne 50,“ upresnil. Novomanželskému páru želáme do spoločného zväzku veľa spokojných rokov a rozrastajúcu sa rodinu.

Peter Rindoš, foto: archív MŠ


Článok bol publikovaný v Ľubovnianskych novinách č. 32 (2. september 2020) 

bottom of page