top of page
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

Barcelone zasadil K. O.! Tomáš Drahovský exceluje!

Svojimi gólmi zničil slávnu Barcelonu! Rodák zo Starej Ľubovne Tomáš Drahovský sa v najvyššej španielskej súťaži vo futsale presadil dvoma zásahmi proti víťazovi Ligy majstrov. Ocitol sa aj v zostave kola!


Najlepší slovenský futsalista sa na palubovke slávnej Barcelony presadil minulý piatok, v deviatom kole najlepšej ligy sveta. Jeho tím Catgas Santa Coloma zvíťazil 2:1. „Som veľmi hrdý na náš tím, ktorý ukázal obrovskú bojovnosť a chuť po víťazstve. Určite nám pomohlo aj trochu šťastia, ktoré nám v minulých zápasoch, v posledných minútach chýbalo. Veľmi ma teší že som mohol prispieť k tomuto tímovému výkonu dvoma gólmi,“ povedal na svojom profile šťastný strelec, ktorý úspech venoval svojej mamičke do neba.

Vďaka ostatnému výkonu sa Slovák dostal do zostavy kola španielskej súťaže.



Vedie tabuľku strelcov!

Tomášovi sa proti Barcelone naozaj darí. Ešte v marci 2018, vtedy ako hráč Cartageny ju pri triumfe 5:2 zostrelil dokonca hetrikom.

Staroľubovňan je v aktuálnej sezóne najlepším strelcom súťaže Primera división, keď v deviatich zápasoch strelil deväť gólov. Medzi 20 topkanoniermi súťaže je jediným mimo zoznamu španielskych a brazílskych futsalistov.

rin, foto: lnfs.es




bottom of page